Treceți la conținutul principal

Lansare site inchirieri www.inchirieribucuresti.com




Primuss Plus Properties a lansat de curand un nou produs imobiliar pentru mediul online dedicat inchirierilor www.inchirieribucuresti.com.
www.inchirieribucuresti.com nu numai ca va scuteste de sute de click-uri prin site-uri greoaie de profil, dar are si un design nou, simplu si user-friendly care va permite sa accesati usor ofertele imobiliare din Bucuresti si imprejurimi.
Vizitatorii site-ului pot accesa in cel mai rapid mod cele mai bune oferte de inchiriere apartamente, case-vile sau spatii birouri, spatii comerciale ori spatii industriale). Mai mult, clientii pot identifica pe harta ofertele, in zona dorita sau pot lasa o cerere de oferta, simplu si rapid, pentru a fi contactati de unul dintre consultantii companiei, in cel mai scurt timp posibil.
www.inchirieribucuresti.com nu se adreseaza doar clientilor care doresc sa inchirieze o proprietate in Bucuresti sau imprejurimi, ci si proprietarilor care doresc sa isi ofere spre inchiriere imobilul, print-un formular usor de completat care include toate detaliile necesarii promovarii unei oferte.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Deschidere cont www.inchirieri.ro

Cum deschizi cont pe www.inchirieri.ro Pentru a beneficia de publicarea gratuita a anunturilor pe www.inchirieri.ro ,trebuie sa-ti configurezi contul. Pentru a-ti fii mai usor urmeaza etapele din tutorial sau poti sa vizionezi filmul de pe canalul nostru de youtube Deschide o noua pagina www.inchirieri.ro  Sus in partea drepta ai butonul LOGIN   dupa accesarea acestuia in urmatoarea pagina de completat forularul cu datele de identificare ale agentiei